Pitkä kampanjarutistus on nyt taakse jäänyttä aikaa. Eilinen päivä oli ensimmäistä kertaa mukana olevalle uusi ja jännittävä. Koko päivän odottelin, että kello lähenisi sitä kahdeksaa ja ennakkoäänien julkistamista. Kun äänet vihdoin julkaistiin alkoi jännitys helpottaa ja oli aika iloita. Ennakkoäänien jälkeen kesti vielä useamman tunnin ennen kuin varsinaisen äänestyspäivän tuloksia alkoi tulla. Päivän päätteeksi minua oli äänestänyt 165 turkulaista. Tällä äänimääräällä pääsee Kokoomuksen varavaltuutetuksi, sekä mukaan lautakuntatyöhön.

Tässä vaiheessa haluan vielä esittää nöyrän kiitoksen kaikille äänestäjille siitä luottamuksesta, jonka minulle annoitte. Lisäksi haluan kiittää kaikkia kampanjassa mukana olleita henkilöitä. Ilman teidän apuanne en olisi koskaan päässyt näin pitkälle. Erityiskiitos menee vaimolleni Veeralle, joka on kärsivällisesti tukenut minua kaiken kiireen keskellä.